Va med tjejerna och fika på mocca ikväll, ...

dsc00996 (MMS)

Va med tjejerna och fika på mocca ikväll, jätte trevligt. Men nu är det dags att sova för oss alla, verkar som om jag får ha edvin på mig inatt. Haha


Bjuder på några bilder på mina små ♥


Snygg min va? Öööööh


Strike a posé


Sötnöten


En ledsen och en glad


Världens sötaste lilla flicka



Just det, Molly har börjat göra massa konstiga miner hela tiden, speciellt när man tar fram kameran. Har hon kanske härmat kusin Wilma?

Wilma


Molly
 




Kom igen nu!

Dåligt med kommentarer lär jag säga!
Tycker ni aldrig att nått jag skriver är fel lr håller ni inte med om något???
Bättring!!! ;)

Nästan på tv... haha

Verkar bli fin väder idag med, härligt!

Igår va Edvins förskoleavdelning med på regionala nyheterna angående för stora barngrupper/för lite fröknar.
Tyvärr va inte Edvin med pga att han låg och sov just då!
Här får ni se Gävles bästa dagis (enligt mig)... ;)

Härligt med sol idag...

dsc00994 (MMS)

Härligt med sol idag...


Lite fika efter en rask promenad med Paulina.

dsc00992 (MMS)

Lite fika efter en rask promenad med Paulina.


Dubbelbokad

Hade visst en tid på bvc idag med Molly kl 10, samt att jag har bestämt att jag ska träffa två kompisar på öppna förskolan.
Jag avbokar bvc och försöker få en annan tid idag lr nån annan dag i veckan tror jag.

Jag är så jäkla förvirrad jämt sen jag fick Molly. När jag fick Edvin hade jag stenkoll på allt typ, men nu bestämmer jag saker och glömmer bort det dagen efter. Har missat två av 6 barngrupper med Molly.
 




Kan inte sluta...

Blev ingen prommis ikväll, Paulina skulle på nått möte så vi får ta det imorgon istället.
Så jag skjuter lite på träningen beach 2011 till imorgon. ;)

Va nämligen till Ica maxi och hittade lite gotta som får fylla min mage ikväll. haha

Tänkte köpa såna här kalsonger till Johan, då kankse man blir sugen lite oftare. ;)

Bilden är tagen från Google




Tar en middagsrunda nu, sen när dom små ha...

dsc00992 (MMS)

Tar en middagsrunda nu, sen när dom små har somnat tänkte jag ta en till sväng, och bränna lite tills beach 2011. =)


Förkylningsastma

Nu är det konstaterat. Edvin har förkylningsastma, vi va hos doktorn nu på förmiddagen och dom sa att varje gång han börjar bli förkyld ska vi använda astma ankan.
Skönt att veta iaf vad man ska göra!
Nån som vill leka på eftermiddagen? ;)

11 timmars...

SÖMN, det är sjukt ju!
Gick och la mig med ungarna strax efter sju och gick upp igen vid 6 imorse. Molly sover fortfarande, så jag och Edvin sitter och myser framför Nickelodeon.

Verkar som om jag behövde dom där timmarna efter helgen.



Igår åkte jag hem till Emelie och Wilma för att gratta lilla prinsessan Wilma som fyllde 1 år.







Händelserik helg...

Sitter hos mamma nu, SKIT TRÖTT!
Skjutsade Nadia till tåget 04.00 imorse och när vi kom till tågstationen visade det sig att tåget va försenat till 07.00, så det va bara att åka hem och lägga sig igen (lr till mamma =)).
Så det har inte blivit nån speciellt bra nattsömn inatt, man får väl ta och lägga sig tidigt ikväll istället.
I Fredags gick vi till Interpool med Billy och Anna och tog nån öl, kasta pil och snacka en hel del.
Igår morse åkte vi ut till Bovik till Johans mamma och satt i solen, blev bjudna på lunch osv. Lämnade Johan och Edvin där och åkte vidare till Matte och Sara för premiär grillning och för att gratta lilla Robin som fyllt 2 år i veckan. Åkte hem vid åtta för att titta på film, men det slutade med att jag satt ensam medans Nadia låg och snarka bredvid mig i soffan!
Idag ska vi gratta Wilma som blir 1 år, stora tjejen!

Det blev en frozen strawberry deluxe som f...

dsc00991 (MMS)

Det blev en frozen strawberry deluxe som första drink. Tror det va första gången bartenden gjorde en sån.


Nu tar vi och gör interpool. Kusin är med ...

dsc00990 (MMS)

Nu tar vi och gör interpool. Kusin är med hon också.


Kusin vitamin

Alldeles strax ska jag åka och hämta min kusse. Det kommer nog bli en hel del snackande i helgen, om jag känner henne rätt. ;)
Ska iaf bli skit kul att träffa henne. Blir nog ett par bira ikväll lr va säger du?






MiniSKO fetich

dsc00976 (MMS)

Skulle plocka fram Edvins Converse (som han fick av Danne och Sara) nu ikväll och ser en del av alla skor som han har haft sen han började gå. (typ ett år sen) Kände mig lite sjuk i huvudet att man har haft så mycket skor under ett år till ett litet barn... Det värsta är att det där inte är alla, Emelie har lånat några par till Wilma och en del ligger i förrådet. Tur att man har ett till barn som kan ärva några!


Kan inte förstå hur folk kan köpa ägg som ...

dsc00975 (MMS)

Kan inte förstå hur folk kan köpa ägg som inte är ekologiska...! Kolla på insidan av förpackningen nästa gång ni köper ägg. Usch


Nostalgi

dsc00974 (MMS)

Mamma hittade mina gamla barbiedockor i källaren idag. Perfekt till Molly om ett par år! Tänk vilken skillnad det är på kvaliteten då och nu. Nu görs allt av skitplast som bara går sönder direkt.


Promenad

dsc00972 (MMS)

Vi trotsade det geggiga väglaget och dom dumma sjukdomarna och gav oss ut på en skön promenad. Blev nog bara ett par kilometer, men jag kan säga att den där jäkla dubbelvagnen är inte lätt att dra + att väglaget inte va det bästa + att ett däck håller på att hoppa ur hela tiden så jag måste sparka till det då och då. Kanske dags att renovera vagnen?


Härlig morgon!

Solen skiner och barnen verkar piggare idag. Än så länge iaf!
Inatt har vi fått ge Edvin både hostmedecin och luftrörsvidgande, han hade 38,4 i feber imorse men efter lite alvedon så har han blivit som vanligt men med hosta.


Molly har inte spytt nått inatt och avföringen är inte lika lös längre, så nu är det bara att hoppas att hon är helt frisk. Inte för att hon varit nå jobbig när hon har varit sjuk.
Hon har skrattat och varit glad hela tiden, bara sovit lite mer och rumpan har varit/är knallröd, men lika glad är hon för det. =)

På Fredag kommer min kusin Nadia hem till oss, och ska vara kvar till på Söndag. Jag har inte träffat henne på 3-4 år så det ska bli jätteroligt. Hoppas barnen är helt friska bara så man kan hitta på något.




Edvins dagliga mediciner för tillfället. I...

dsc00971 (MMS)

Edvins dagliga mediciner för tillfället. Idag har han bara legat i hög feber och sovit, något piggare nu. Även Molly är sjuk i nån slags magsjuka, men relativt pigg ändå. Hoppas på en rejäl vändning imorgon. (Hoppas kan man alltid =))


Shittttt pommfritttttt

Helt slut i skallen och resten av kroppen för den delen.
Edvin hostar konstant och gnyr och gnäller hela tiden så man håller på att skjuta sig själv snart, men jag ska hålla ut!
För förhoppningsvis går det över snart och annars åker jag tillbaka upp till barn, så får dom fan lista ut va det är för fel på ungen, så här ska han väl inte behöva ha det?


Trött

Kom hem vid 2 inatt. Allt började igår morse för Edvin med 38 graders feber, sen blev han bara sämre och sämre igår.
När han hade 40 grader och låg och pustade hela tiden ringde jag sjukvårdsrådgivningen och dom skickade oss till Hälsocentralens jour kl 20.40, och där fick han 12 kortison tabletter, och inhalera ventolin och nått mer 2ggr.
Läkarn tyckte fortfarande att andningen inte va helt perfekt så vi blev skickade upp till barnkliniken. Väl där fick vi sitta och vänta flera timmar och när vi väl kom in i ett rum kom det inte nån riktig läkare på ett bra tag.
När han väl kom så kunde han knappt svenska och bara lät honom inhalera två gånger till och sen fick vi åka hem. Kunde väl fått va kvar på HC och inhalerat där istället kan man ju tycka.
Det enda som va bra va väl att vi fick inhalationsgrejer på recept så vi kan ge honom hemma om det blir en liknande situation. Kom i säng vid 02.30 inatt och sen upp vid 7 igen, helt slut!
Det är verkligen hemskt att se sitt barn så sjukt, han va helt borta, låg och stönade av andningssvårigheter. Men va snabbt dom blir bra när dom får den medicin som dom behöver.

På väg upp till barn kliniken nu. Måste in...

dsc00969 (MMS)

På väg upp till barn kliniken nu. Måste inhalera regelbundet, kan vara astma.


Edvin har snabbt blivit sämre, så nu sitte...

dsc00964 (MMS)

Edvin har snabbt blivit sämre, så nu sitter vi på läkarjouren och inväntar läkare.


För några dagar sedan va vi på väg till af...

dsc00963 (MMS)

För några dagar sedan va vi på väg till affären och johan sa åt mig att jag måste köpa nya solbrillor, Annars ville han inte vistas med mig. Aldrig i livet sa jag och tog av mig brillorna och gick in i affären, kommer tillbaka ut till bilen och sätter mig för att köra iväg och märker att jag satt mig på mina älskade brillor, tyvärr så är dom hel trasiga och utan räddning. Haha där fick jag!


Vet inte om det blir nå fest för mig ikväl...

dsc00957 (MMS)

Vet inte om det blir nå fest för mig ikväll. Edvin vaknade med 38 i feber imorse, så blir han inte piggare mot kvällen blir jag hemma. =(


Vi ser det...

snöar IGEN!
Tur att det ska bli varmt imorgon så förhoppningsvis försvinner allt som kommer idag.
Imorgon ska jag och Johan på nästa 25 års fest, då är det Johans kompis Markus som fyller. Hela året kommer bestå av 25 års fester.
Så Edvin ska sova över hos sin farmor för första gången och Molly blir hemma hos sin mormor. Lättast att ha dom på olika ställen när dom är så små båda två.

Har du en matta på ryggen? *asg*

dsc00953 (MMS)

Har du en matta på ryggen? *asg*


KnubbMollan

dsc00951 (MMS)

KnubbMollan


Längtaaaaar...

Ikväll är det Grey's premiär. Fasen va kul!


Fotodags!

Nu har vi varit på öppna förskolan i Hemlingby på förmiddagen och just nu väntar jag på att Molly ska vakna så jag kan göra iordning henne för 6 månaders fotograferingen på Gimlins kl 13.00.

Har inte bestämt till 100% va hon ska ha på sig ännu, så skulle va bra om hon vaknade snart så hon kan manekänga lite.

Måste nog svänga förbi nån affär efter jag hämtat Edvin också, slut på blöjor och frukost. Det kan ju bli aningen intressant om jag inte handlar...




Nä, nu måste jag väcka henne tror jag minsann!



Bilder från helgen och dagen!

På fjärran höjder i Lördags...


















Och sen Söndagen då...







Och dagen...














Blev en tripp ut till bovik idag, farmor o...

dsc00942 (MMS)

Blev en tripp ut till bovik idag, farmor och edvin åker pulka.


6 månader

Världens sötaste lilla flicka blir 6 månader idag!



Och världens sötaste lilla pojke blir 2 år och 1 månad. haha




Söndags BIO!


Kom just hem efter en rolig/lättsam bio med Anna. Han är ju jäkligt rolig Adam Sandler... haha 
Perfekt slut på helgen!



kommer lite bilder nån gång imorgon från helgen.



Titta vad fint det här lövet hade landat i...

dsc00932 (MMS)

Titta vad fint det här lövet hade landat i snön utanför oss. Snacka om hjärtligt hem! =)


Nu blir det familjepizza och brynäs match....

dsc00931 (MMS)

Nu blir det familjepizza och brynäs match. Sköna lördag!


Uppe med tuppen!

Idag blir det bad på fjärran höjder, vi åker nog dit tills det öppnar nu när det ändå blev en tidig morgon. Sen tror jag inte vi har så mycket planerat för dagen. Nån som har nått förslag?


Lite från dagen...


Lilla tågbanan va roligast på hela muséet








Molly klättrade upp helt själv och hängde sig över tågräcket...(hahaha)


Lilla gubben


Moll som hund


Vacker tant va?


Glad jycke, ge mig godis!


På prommis, idag fick solbrillorna följa med.





Syskonmys



♥Namnsdagsutflykt ♥

Nu blir det en tripp till järnvägsmuséet, får se vad Edvin tycker om det. Det är ju hans namnsdag idag så man måste väl göra nått för honom!?




Ska försöka komma ihåg att ta massa bilder...

Monstret

Min lilla dotter är ett monster enligt mig och min familj.
Idag när vi va på barngrupp så skrämde hon dom andra barnen med sitt skrikande. Hon är väldigt högljudd av sig och ser till att synas hela tiden.
Idag fick hon för sig att börja lådsas skratta också och lät ha ha ha flera gånger... Lika älskad är hon för det mitt lilla monster.

Och Edvin ville inte gå hem från dagis idag så jag fick dra honom ut till hallen, man ska väl vara glad att han trivs lr?

Johan är på matchen idag så jag lurade hit Anna för lite snack och spel, trevens!


Tur att farmor tycker om sitt lilla monsterbarnbarn iaf... ;)




Funderar på dessa till Molly. Vad tycks?

dsc00930 (MMS)

Funderar på dessa till Molly. Vad tycks?


Nu blir det en eftermiddagstur med vagnen...

dsc00928 (MMS)

Nu blir det en eftermiddagstur med vagnen...


Rutiner!

Man märker verkligen hur viktigt det är med rutiner när man har småbarn. Ruckas det kan man få ett helvete!
Men nu känns det verkligen som om vi har kommit in i bra rutiner. Så här ser en vanlig dag ut hos oss (om båda barnen är hemma):

06.00 - 07.00: Vaknar
07.00 - 08.00: Frukost
           09.00: Åker iväg och hittar på nått
09.00 - 10.00: Molly sover
11.00 - 12.00: Lunch
12.00 - 13.00: Barnen sover middag
14.00 - 15.00: Promenad
16.00 - 17.00: Middag
19.00 - 20.00: Edvin går till trappan och säger att han vill sova och vi går upp med båda barnen, läser en bok och sen sover dom.

Tiderna är ca, och mellan är det en hel del lek och lite mellanmål. Molly vaknar i genomsnitt 2ggr/natt.


(snyggt att det ligger en systemetkasse bredvid, aja vi hade inge alkohol med oss. haha =))


Ligger i sängen nu och gosar med Skuggan, ...

dsc00918 (MMS)

Ligger i sängen nu och gosar med Skuggan, inväntar att ögonlocken ska bli för tunga. Nu är det iaf slut med natt amningen också. Verkar som om boobsen blev helt tomma i helgen när barnen sov borta. Både bra och dåligt, måste greja med en termos mitt inatten, får se hur det går. =)


Sugen på lite nya smycken???

Min kusin Nadia har precis börjat sälja sina egentillverkade smycken, så om du inte vill ha allt som alla andra har, titta in på hennes sida. Det är billigt och fraktfritt, så passa på!

http://prinsessanssmycken.se

Ett av smyckena som jag beställde:


 

Nu har vi tagit oss ut på en promenad. Joh...

dsc00915 (MMS)

Nu har vi tagit oss ut på en promenad. Johan är inte så pigg idag. =) Det är bra att william är här och livar upp han lite!


God Morgon!

Messade nyss Johanna och hon va grymt bakis sen igår. haha Hon va inte lite full när vi släppte av henne hemma... Det va nog bra att det inte blev nå krogen för oss.

Själv mår jag som fisken i vattnet. Har nyss duschat och det va jätteskönt att få sova hela natten. Jag vaknade visserligen kl 7 imorse som vanligt, men lyckades somna om till 9 då mamma ringde.

Idag blir det nog en promenad i det fina vädret när barnen kommer hem om ett tag!

Tack för igår allihopa!


Ikväll är en del av gänget samlat!

dsc00910 (MMS)

Ikväll är en del av gänget samlat!


Är på johannas 25 års fest, grymt roliga l...

dsc00904 (MMS)

Är på johannas 25 års fest, grymt roliga lekar. =) snygg johan är va?


Nu börjar köket ta form. =)

dsc00951 (MMS)

Nu börjar köket ta form. =)


Bildbomb från dagens promenad...






































Två trötta grabbar. Så fort Molly ätit upp...

dsc00949 (MMS)

Två trötta grabbar. Så fort Molly ätit upp flaskan ska jag också slå igen mina grön/blåa. Imorgon bitti blir det en tripp till öronmottagningen med edvin (efterkontroll och hörtest). God natt!


Blev en sväng ner på stan i förmiddags och...

dsc00948 (MMS)

Blev en sväng ner på stan i förmiddags och det här fick följa med hem. En söt mössa och en jeanskjol till Molly och en sjal till mig.


Sen blev det mellanmål ute i snön.

dsc00946 (MMS)

Sen blev det mellanmål ute i snön.


Vi tar en promenad ut i det fina vår vädre...

dsc00943 (MMS)

Vi tar en promenad ut i det fina vår vädret. Man kan ju hoppas på att det snart är vår iaf. =)