Trött

Kom hem vid 2 inatt. Allt började igår morse för Edvin med 38 graders feber, sen blev han bara sämre och sämre igår.
När han hade 40 grader och låg och pustade hela tiden ringde jag sjukvårdsrådgivningen och dom skickade oss till Hälsocentralens jour kl 20.40, och där fick han 12 kortison tabletter, och inhalera ventolin och nått mer 2ggr.
Läkarn tyckte fortfarande att andningen inte va helt perfekt så vi blev skickade upp till barnkliniken. Väl där fick vi sitta och vänta flera timmar och när vi väl kom in i ett rum kom det inte nån riktig läkare på ett bra tag.
När han väl kom så kunde han knappt svenska och bara lät honom inhalera två gånger till och sen fick vi åka hem. Kunde väl fått va kvar på HC och inhalerat där istället kan man ju tycka.
Det enda som va bra va väl att vi fick inhalationsgrejer på recept så vi kan ge honom hemma om det blir en liknande situation. Kom i säng vid 02.30 inatt och sen upp vid 7 igen, helt slut!
Det är verkligen hemskt att se sitt barn så sjukt, han va helt borta, låg och stönade av andningssvårigheter. Men va snabbt dom blir bra när dom får den medicin som dom behöver.

Kommentarer
Postat av: JosephineWestling - Mamma till Vira

hej! Jag kommer inte riktigt ihåg sökte på googel och fick fram nån bild bara :P



Din design det går frammåt, tar lite tid när man har barn. kram

2011-03-20 @ 09:14:58
URL: http://josephinewestling.blogg.se/
Postat av: sara

ush va hemskt!! hoppas han är bättre nu!! puss och kram till er!!

2011-03-20 @ 10:56:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback