Hua...

Blev inte mycket till sömn inatt, sonen hade hosta igen! Men vi fick lite sovmorgon iaf. Vaknade kl 8.20, gjorde oss iordning och tog en promenad med Paulina och Theodor. Gick till Bodins och kikade på pullans man Nicco och brorsan Billy som hade klätt ut sig idag. Nicco va en död tjej och hade svarta linser och Billy va Batman. Sen stegade vi hem till mamma och drack kaffe på bron medans barnen sov. Jag och Edvin tog ett bad (man får passa på, när man inte har badkar själv) och är fortfarande kvar. Orkar inte gå hem än...pust

Ska kika om jag hittar nått roligt kort på mama's data.

Jag och Edvin i somras! (Runda kindernas klubb) :)

Sjukling igen...

Ååååh måste barn vara sjuka så ofta?
Man tycker ju så synd om dom också. Edvin kan knappt sova för att hostan väcker honom hela tiden. Nu ligger han på sin pappa i soffan och försöker sova, men väcks ständigt. Va in på apoteket idag och skulle kolla om det fanns nån hostmedecin, men icke. Från ett år va alla från. Om det inte går över snart så ringer jag hälsocentralen så kanske man kan få nått på recept.


Trötta grabbar...


Och lite kort från helgen mm:


Lite uppdatering.

Todelooo!
Sitter hemma hos min mor just nu, orkar inte vara hemma och titta på allt snusk som killarna stökade ner i går på sin grabbkväll. Fick nog och åkte när jag såg att Edvin satt och sög på en vinkork...

Igår va jag hemma hos sara och tittade på film och snackade en massa skit. Barnen hade lite svårt att somna, så vi satt oss i bilarna och tog en sväng, haha latmorsorna.

Idag blir det kalas hos Johans farbror och sen middag hos Billy och Anna. Jag tror att det vankas oxfilé där. mums



The one and only family....

Sorgsen dag för oss!

R.I.P vår älskade Elvis!




Sista bilderna på Elvis hos vetrinären!

sööömniga höstdagar...

Oh my god (uttalas på engelska, tack!) vad jag är trött, somnade vid 9 igår och är helt slut nu. Jag var ju tvungen att orka med DHW och imorgon är det ju Grey's så då måste jag också hålla mig vaken. Kan bli svårt men jag ska klara det. hehe

Jag va hemma hos Pappa och Helena idag, och jag och Helena bestämde oss för att ta en prommis till Krysset och handla lite. Och så hade jag ingen aning om hur mycket pengar jag hade, så gick in på swedbank före och märkte att jag låg 106,50kr minus. Haha snacka om vad jag hade skämts om jag hade kommit till kassan och kortet säger medges ej för typ 70kr som det blev. Så det va tur att jag hade Helena med, iofs så kan jag ju alltid ta mastercardet, men det är i ytterst nödfall bara.

Sov gott och glatt som min lille krabat!


Stop!

Börjar få spader! Internet funkar inte hemma, så jag är hos mamma nu. Man blir ju nästan handikappad när man inte har nått nät. Jaja ska fixa det så fort som möjlígt, så kommer lite uppdatering då...


En gammal favorit!


Min stackars katt...

har varit hos vetrinären idag. Igår kväll märkte jag att Elvis hade lagt en liten pöl piss i köket, och då sa Johan att han kanske protesterade över att det va för mycket avföring i kattlådan, så jag gick dit och gjorde rent och tyckte att katten var töntig eftersom det inte va nått där nästan.
Och sen såg jag honom gå fram och tillbaka till lådan under hela kvällen, men det kom inget. Så imorse ringde jag runt till massa vetrinärer som självklart har stängt på Söndagar, men till slut fick jag tag på en trevlig vetrinär i Valbo som tyckte jag skulle komma in med Elvis för det lät ganska akut (Han hade lite blodigt urin också). Så vi åkte dit med honom och fick konstaterat att hans urinblåsa var som en stor knytnäve och att han kunde ha dött av njursvikt om vi inte kommit in. Så vi fick lämna honom där under dagen, så dom kunde tömma honom och kolla vad som va fel. Men nu är han hemma igen, lite slö bara efter narkosen och en fin räkning på 3500kr. Japp, det är inte billigt att gå till en vetrinär på helgen lr.

Och inte nog med det så är Edvin förkyld igen, två sjuklingar hemma och ingen av dom kan säga hur dom mår. SUCK!!!


Ett ganska gammalt kort på mina små juveler. ♥♥

 


Pytsan!

Skit match, Brynäs förtjänade att vinna idag.

Imorse tog jag kurs mot Hemlingby och öppna förskolan. Där träffade jag kusin Anki och tvillingarna + massa mammor från barngruppen. Vi klarade av en hel sångstund idag, så blev det massa fika.

Nu ikväll fick jag panik, ska Edvin sova i våran säng tills han blir 2, 3, 4, 5, 6 år? Så jag tog saken i egna händer och flyttade hans säng in till hans rum. Försökte få han att somna i kanske en timme och till slut så slocknade han. Och nu ja nu så sover han i sitt rum, men vi får se hur länge.
Ååååh äntligen kanske man får tillbaka lite vuxenliv, haha.