Började dåligt, verkar sluta bra.

Ja, dagen började inte så bra. Min kära Edvin vaknade nog på fel sida idag tror jag. Han bara va tjurig, skulle bära på honom, gallskrek, gav sig inte heller.
Men sen tog jag med mig min mor till Valbo köpis och shoppade lite, då blir man ju alltid på bättre humör lr hur?

Dagens köp. Och ja Paulina, det är en lika som du har. mohaha

Sen blev det vidare hem och då fick jag besök av Helena och Emelie, blev lite fika och sen va det bara att börja med maten. Potatis, Falukorv och pepparrotsås.

Städade lite och sen bar det av till Fjärran för att köpa kort till Johan, sen Maxi och lämna tillbaka köttfärs som hade blivit dålig fast inte datumet hade gått ut (Tant Rosanna), sen Jula och köpa en handmixer och till sist Citygoss och handla käk. Och när vi kom ut därifrån så stod det jätte mycket folk utanför Jula och köade för något, men vi fattade inte vad.

Sitter och små gluttar på Idol nu och bara väntar på säsongspremiären av Greys Anatomy, så som vi har längtat Hilda. =) 




Så va dagen slut.

Sitter i soffan med sällskap från far, svärfar och Johan. Brynäsmatchen är i full gång, men tyvärr så ligger vi under med 0-2. Hur ska detta gå? Ingen bra inledning på säsongen.

Har varit på kalas hos Johans mammas karl som blev 50+ idag. Han fick en påfyllnad till ölpumpen och en ölkeps som man ställer två öl i. En sån här:

 

Johans pappa fyller också år i dag. Så Johans mamma har haft två karlar som fyller år på samma dag. haha
Och Johans morfars fru fyller också år idag.

Grattis till er alla tre!

Just det Edvin har fått tre tänder på några dagar nu. Så nu är han en fem tandare. Han har lärt sig att dricka ur sugrör också. Hjärtat mitt. ♥


Tittar upp i taket!

Fasiken! Har nada att göra just nu. Edvin sover efter ett besök på öppna föraskolan och ingen svarar när jag ringer. Är man dissad lr?

Har iaf varit en snäll flickvän och ringt till comhem och beställt alla elitserie matcher åt Johan. Vad han kommer bli glad! Har man tur så kanske man får något tillbaka, alltså inget snuskigt, kanske en tröja lr ett par jeans lr nått. Kanske låg nån baktanke i att beställa det där. hehe

När Edvin vaknar får vi väll ta en promenad, så man får bort lite överflödigt fläsk. Vill ju gärna att jeansen ska sitta hyfsat bra iaf.


.....

Och nu Idol!

Hola bandola!

Söndag igen då, som om det skulle vara nått ovanligt. Vi har ju bara sju dagar på en vecka och då måste alla dagar återkomma, inte sant?
Men ändå säger alla, även jag "Så var det söndag igen" som om den inte skulle komma tillbaka. Eller åååh det är Måndag imorgon. Du har ju fasiken haft sex dagar på att förbereda för nästa Måndag och den återkommer 52 ggr om året.


Pullan och Jag!

Vilket radarpar, jag och Pullan...alltså Paulina. Inte jag och min pulla, jaja. Vi tog en prommis ner till city idag och strosa lite och tog en kaffe. Sen begav vi oss hem till mig och drack ytterligare lite kaffe...latte till och med. Jag kirrade ihop det med min nya mjölkskummare från TW...Jag är GRYM.

Nu blir det Idol snart. Som vanligt....




    


Brynäs...

Mm ikväll är det premiär för Brynäs och premiären hålls i vårat vardagsrum denna gång. Så det blir nog en del gapande här, så vi får se om Edvin kan sova. Men är det match så är det. Det är ju faktist dags för Edvin att se sin första Brynäsmatch eftersom det kommer bli många många fler.

Idag har jag fått hem mina TW varor och jag måste säga att jag är väldigt nöjd, framförallt med kaffetermosen och mjölkskummaren som redan har provats. Nu inväntar bara besök från alla andra som har beställt grejer.

    ← Riskokaren

Jag beställde en riskokare som man använder i micron. Tar 10 min bara.


Så...

Vi va på öppna förskolan i H-by idag och gjorde hand och fotavtryck på Edvin och dom blev riktigt bra.

Men jag fick lite hjälp av Kirsi...hihi


Snorigt värre!

Japp, snoret försvinner inte, det finns visst överallt just nu. Även i min näsa.
Imorgon blir det öppna förskolan i Hemlingby igen om lillen är bättre. Jag vet inte riktigt hur dom tycker om snor. Alla barn är väll lite snoriga på hösten lr?

Kom nyss hem från Bovik där Johans mamma bor och på vägen hem så satt/låg det en räv på vägen och fräste åt våran bil och vägrade att flytta på sig. Det va nog bara en liten unge, så sööt!


Våldgästardagen!

Har varit med bror Billy nästan hela dagen idag pga att han, anna, sara, danne, matte, sara och barnen åkte iväg till Thailand idag. Så vi har varit hemma hos han och våldgästat nästan hela dagen. Två veckor blir dom borta, gud så härligt. Bada, dricka, slappa mmmm.

Sen nu på kvällen kom Hilda och Viktor på besök och jag tröck i dom massa mat som jag alltid gör när alla kommer. hehe
Ingen ska gå hungrig härifrån!
Viktor fyllde år igår, så jag och Johan hade gjort ett collage till honom med en massa fina bilder. Så käkade vi lite överblivna rester från mammas cheesecake.

Johan såg sin bästa fotbollsmatch på länge idag också på tal om ingenting liksom. Men han var så exalterad efter han sett den så jag måste bara skriva det. Det var visst Manchester United mot Manchester City det blev 4-3.

Lillen är bättre idag iaf, lite snorig bara.

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och gå och lägga mig tror jag. God Natt.


Dagens Edvin outfit.
Byxor och sjal från Åhlens och Tröja från P.O.P

Bakis!

Vilken tönt jag är. Är lite bakfull idag fast jag kom hem vid nio igår. Först var jag och Paulina på den där håruttagningen. Och båda blev uttagna fast vi tackade nej, för att på Måndag skulle vi vara borta från åtta på morgonen till tio på kvällen och jag känner att det är lite för lång tid att vara ifrån lill killen.
Paulina skulle ha blivit lite korthårigare och få beige aktig färg och jag skulle bli rödhårig med nån cool uppsättning. Skulle ha varit roligt att vara med och bli sminkad och omstylad, men det va ju det här att åka till Borlänge också, känns inte så bra att vara i en annan stad om nått skulle inträffa.

Efter det gick vi vidare till Harrys med Sara och Anna och åt och drack gått. Jag köpte in en höstsoppa med kantareller, två öl, en hallonshot och en supergooood drink med hallon i.

Nu har jag nyss kommit hem från firandet av mamma. Mmm smörgåstårta och cheesecake har vi fått. Banancheesecake SARA!

Här är lite fynd jag gjorde på en loppis igår:

Bild1: En bil som man hjälper till att dra. 30:-


Bild2: En Manchester United dress och en Kina (som jag trodde va nått känt lag tills jag kollade på internet när jag kom hem) och ett par Pingutossor. 20:-/st för dressarna och 10:- för tossorna.


Bild3: Två bodysar och en pyamas med märket pippi (lapparna kvar). 10:-/st för bodysarna och 20:- för pyamasen.


Vilka kap va?

 

Och här är min glada/busiga sjukling idag...

 


Sjukt barn IGEN!

Japp det är sant. Nu är han sjuk igen. Han vaknade och skrek inatt, vet inte vad det va. Sen på morgonen har han varit snorig och efter några timmar kom nässelutslagen. Så nu har jag ringt hälsocentralen för lite rådgivning, eftersom han har varit sjuk tre gånger på en månad typ. Dom skulle ringa upp mig vid 13.15.

Jag som hade tänkt gå på nån uttagning för att bli hårmodell och sen på Harrys och ta nån öl. Höppas att han blir piggare så man kan ha lite trevligt ikväll.

I min ensamhet!

Japp, det är sant. Sitter här helt själv. Eddie sover och Johan är på innebandy träning. Tittar på Criminal minds och sitter här samtidigt, så så inne i programmet går det ju inte att vara. Har lagt lite bud på Tradera på lite kläder och betalat mina Mary Kay grejjor. Så Johan måster passa sig, direkt när han ¨sticker sätter jag mig och nätshoppar. Näää.

Hade besök nu på kvällskvisten av Helena, Emelie och William, så det blev en del kaffe igen då. Men det är ju bara kul att trycka i sig så mycke koffien som möjligt.

Så här såg mitt mongo till sambo ut när han gick till träningen i Edvins Brynäs mössa.

 Visst blir man tänd.!

Jag har ju tänkt ett tag på att göra en till tatuering och nu, ja nu har jag kanske hittat motivet. Har velat haft en älva och den här tror jag skulle passa mig, men vart ska jag sätta den? Vad tycker ni om den?






Good morgon kära vänner, bekanta och icke vänner!

Nu har Edvin blivit en tretandare. Kom upp ett litet riskorn igår men det är ingen framtand. Den sitter bredvid övre framtand liksom.

Vid ett idag ska jag och Edvin till bvc på barngrupp. Tror vi ska få höra lite om vad man ska göra om ens barn sätter i halsen osv. Kan ju vara bra att veta.

Sitter hos mamma nu och fikar på lite mc donalds kaffe (flott Rosanna).

Måste nog iväg ner på stan nu på förmiddagen och hittta en present till min kära mor som fyller år nu på Lördag. Hela 51 gamla år.



Fullt upp som vanligt.

  • kl 6.00 Edvin vaknar coh tvingar upp mig och vi tar en dusch.
  • kl 8.00 Edvin somnar igen och jag hinner städa lite.
  • kl 9.00 Iväg till öppna förskolan i Hemlingby så Edvin får aktiveras.
  • kl 11.00 Fika hos Paulina. Sara och Daniel va också där.
  • kl 13.30 Bakar muffins, som blev utkletade över hela plåten.
  • kl 14.00 Edvins farmor kommer på besök och vi bjuder på dom utsmetade muffinsarna.
  • kl 16.00 Till mamma och blir bjudna på mat.
  • kl 19.00 Möter Johanna vid Hemköp för att handla nått gott till kvällen.
  • kl 19.30 Söver Edvin för natten.

Ja, det var min dag det. Nu sitter vi framför tv'n och kikar på vänner och väntar på att Idol ska börja. Som alla vet så är det ju från Gävle ikväll.

Johanna har gjort iordning morötter, gurka och dip. Nyttigt va? Men vi har toppat det nyttiga med 1st Geisha 100g, 1st gräddnougat 100g, 1st Schweizernöt 200g och 0,5kg lösviktsgodis på tre pers. Tror ni vi får i oss allt?


Roligt!

Har nyss ätit och sitter här i paltkoma och skrattar åt Billy och Edvin. Ni ska få se varför.



Söndag igen!

Nu sitter vi här i soffan jag, Johan, Edvin, Sara, Johanna och Daniel och njuter av denna vackra Söndag. Har varit ner på bakluckloppisen och shoppat lite mössor och vantar till Eddie. Sen tagit en "fika" på mc donalds.

Såhär ser dom ut idag, dom små liven!


Och så här såg jag ut igår. (När jag kom hem)
Kanske såg lite bättre ut när jag gick dit. =)

Trött efter gårdagen!

Igår va jag och Johan på 120 års fest, Johans moster fyllde 50år och mormor 70år.

Förberedelserna var stora eftersom vi skulle ha barnvakt och hinna göra oss klara till festen. Syrran Emelie tog sig tid att locka håret på mig innan, det tog säkert en timme. År man en hårig jävel så är man.
Sen skulle man få på sig smink, kläder och försöka få i Edvin tutte så att man inte sprängs när man är borta.
Men allt gick jättebra och det hade gått superbra för Helena och Emelie att vara barnvakt.

På festen hörde vi nog till den yngre skaran, men det va roligt att dansa med "gamlingarna" till dansband och låtar som man aldrig hade hört talas om. Det blev mat, öl, vin, kaffe, tårta, mera öl, mera öl och mera öl innan kvällen va slut. Jag tror vi kom hem vid ett nån gång. Som va lagom med tanke på att barnvakterna satt och väntade på att få gå hem och sova.

Här är lite bilder från gårdagskvällen/natten:



Bildbeskrivning:
Bild1: %0 åringen Yvonne.
Bild2: Johans mamma Anneli och hennes man Janne
Bild3: Mamma och Lasse
Bild4: Världens bästa Rosanna med bihang Johan
Bild5: Jag och Janne
Bild6: Jag och Johan igen
Bild7: Kusin Jocke samt folk.
Bild8: Födelsedags gummora Marianne och Yvonne
Bild9: Jocke och Marianne
Bild10: Ringdans
Bild11: Anneli och morfar Sven-Erik dansar
Bild12: Nisse och Yvonne
Bild13: Marianne
Bild14: Alexandra
Bild15: Kusinerna
Bild16: Kusinerna dansar med deras morfar
Bild17: Vad är det där för dans grabbar?


Så här skulle mitt drömbröllop vara! =)


Nytt utseende.

Det är inte det enklaste att göra om bloggen lr. Fattar nada.
Men nu får den se ut så här ett tag. Den blev ju tjejig iaf. =)

Kan det bli nå Fredagsmyyys idag tro?

Här är det...


The one and only koksboard. hahaha
Ja, iaf så är det här det nya köksbordet och vi fick tygsittsar till också.

Svar till Lexie:
Ok, har du nån bild på den? Och vet du vad dom vill ha för den?
Har kikat lite på blocket, men det har inte varit nån som lockat än. =)



Dagens Edvin outfit.
Blå/vitrandiga Byxor från kappahl och "My daddy is stronger than yours" linne från det exklusiva City Gross. 


På jakt efter ny sittvagn.

Har varit runt på barnenshus och Babyproffsen nu i två dagar och letat men det är fasiken inte lätt att hitta nån man gillar som har ett bra pris också. Våran nuvarande vagn är så jäkla kass. Börjar rasa ihop snart tror jag. Sufletten har gått sönder och framhjulen har börjat krångla. Det går säkert att bara smörja upp dom men det kommer att vara jobbigt under vintern med så små däck som den har.


Nu har köksbordet kommit och står snyggt här bredvid mig. Ska lägga upp en bild snart. Va ner på stan idag och hittade en klänning tills på Lördag. Ja just ja, jag ska på 50 och 70 års kalas då. Johans moster och mormor fyller år och barnvakt är fixat. Så kanske ja kanske att det blir lite fylla.

Lillen gav sig ut på upptäcksfärd idag. Ända ut till balkongen. hehe Men tror han landade på trynet lr nått på vägen ner. För jag stod i köket och sen hörde jag nån som börja snyfta och gick för att kolla. Då höll han på att krypa omkring där ute samtidigt som han grinade.
Och igår så ställde han sig upp för första gången själv. Han tog tag i sin bil och ställde sig. Duktig kille.

Nu sitter jag under pausen till Idol igen och det börjar nu, så måste nog titta. För svårt att låta bli.

Mary Kay kväll.

Kom nyss hem från Paulina och en härlig Mary Kay kväll. Blev inte så mycket shopping för mig men jag köpte iaf detta Satin Handset.

Fruktansvärt mjuka och fina händer fick man. Kan vara bra att ha under dessa tider när man tvättar händerna så mycket. 549:- kostade det.

Tack Paulina för en trevlig kväll och för allt gott från Bodins Bageri.

God natt och sov så gott!


Öppnins...filken flopp!

Pappa kom imorse och hämtade vårat gamla köksbord som dom nu ska adoptera. Fast från början va bordet mammas och pappas men det är en annan historia. Nu är det iaf väldigt tomt i vårat vardagsrum, som vi har matrum i. Väntar på att dom ska komma med det nya så man får se hur det ser ut här inne sen.

Gick iaf till öppna förskolan på Tomaskyrkan idag för dom skulle ha öppet mellan 9-11. Mötte en kille och hans barn utanför och han sa att dom hade stängt pga nå vattenfel och att man skulle gå mittemot Bilmetro för där skulle dom vara. Så vi började vandra dit och pratade på om barnen och det visade sig att båda ungarna hette Edvin. Ioförsig är väl det ganska vanligt? Men ändå. Sen när vi kom dit så va det bara massa stora barn där. Jäkla skit öppnis. Och förra veckan när vi gick dit va det också stängt.

Gick istället och mötte Johanna som jag fick vänta ett bra tag på. Så då passade jag på att ta lite töntiga kort på mig själv och Edvin. Mest på mig själv.

Edvin, profil, puss?, pratar med Paulina i telefon.

Nu är nog Paulina på väg hit och Johanna är redan här så jag måste vara lite social och göra lunch.

Nytt köksbord...Jippi!

Barn är väll för roliga. Två gånger nu har jag stått i köket och fixat och sett min lilla krabat krypa in på toan. Och jag har ingenting farligt där inne, så han får gärna vara där för mig. Men efter att ha hört lite stönande och stånkade och tyst ett tag så börjar man ju undra vad han gör...

Lägger ifrån mig det jag håller på med och smyger sakta in. Då ser jag att knodden har krypit över duschtröskeln som är typ 15cm hög. Där ligger han det lilla snusket och plockar upp hår från golvbrunnssilen. Som tur var hann nog ingenting in i munnen, men vi tvättade händerna noga efteråt.

Åkte hem till mor idag för att träffa min moster Inger som va där för att permanenta morsans hår. Trevligt!
(I vanliga fall brukar jag varken skriva mor eller morsan, men va tvungen att kolla hur det såg ut.)

 Johan myser framför Idol...Och nu börjar det igen. Måste dra, fast först Eddie who?



Dagens Edvin outfit.
T.shirt fr. Åhlens och Cheap Mondaybyxor fr. Lilla blå.



Glömde skriva om nya köksbordet. Jag gör det imorgon.


Prommis till mobbo!

Jag och Edvin tog en prommis till mobbo Bibbi på eftermiddagen, provade en av bärselarna. Kaffade där medans Edvin lekte på balkongen.

Sen myste mobbo och Edvin med gitarren.

Jag tog med mig Anna och gick hem för att söva knodden. Så fiska hon lite musik på datorn till mp3 medans jag gick och plockade undan och vek tvätt. Blev lite mer kaffe på balkongen och nu ska vi nog se klart Slumdog. Har 40 min kvar, så det ska vi nog klara av. Mycket bra film än så länge iaf.


Måndag.

Har en katt som sitter här bredvid mig och lockar på uppmärksamhet. Han petar med tassen och kurrar så gulligt, så det går inte att låta bli honom.
 Här är han i Edvins kizz(ekatt)tröja.

Har tänkt klippa och färga håret nu i veckan. Lite mörkare så här till hösten.
Det värsta är ju att man ser så himla blek ut när man har mörkt hår. Får fusksola också då kanske.

Idag har jag varit hos tandläkaren och borra. Hade ett litet hål som dom tyckte borde åtgärdas. Men det gick faktist väldigt bra. Är lite rädd för borren, det brukar kunna ila fast jag har bedövning. Men den här gången gick det jättebra. Va förlamad i halva tungan och läppen i typ 5 timmar. Så nu har man en frisk mun igen.

Kom hem från pappa nyss efter några koppar kaffe och ska laga mat åt min kära karla karl. Får bli nått enkelt, är så himla tråkigt att stå vid spisen. Det måste hängt kvar sen i somras.

Dagens Edvin outfit.
Miffy body från Kappahl och Velourbyxa från Lilla blå.


Bakluckeloppis!

Edvin vaknade vid sex. Jippi! Johan och jag gick upp ett tag sen tvingade vi knodden att somna om igen. Vaknade vid tio, mycke bättre.
Käka frukost och tog färden hem till mamma. Johan åkte till IKEA och köpte ett vitrinskåp medans jag tog med mig Johanna och gick ner på stan.

Vitrinskåpet.

På Åhlens parkeringhus är det loppis varje Söndag och då kan man hitta mycke gobitar. Speciellt fräsha barnkläder. Detta blev dagens fångst:



Bild 1: Ett bäddset, en klädhängsgiraff.
Bild 2: En huvtröja och body och byxset köpt av jobbarkompisen Kirsi som stod och sålde.
Bild 3: Ett par vaderade jeans, en Alfonströja och en huvtröja med byxor till (Skitsnyggt).


Gick hem till mamma igen och det blev lite fika, sen fick jag höra att man skulle bli bjuden på Barce av moder. Så en kebab kan man ju alltid klämma. Och är man hos mamma så kommer det ju alltid folk. Billy, Anna, Kimland, Johan och Persson va där. Mycket snack denna underbart gråa Söndag.

Ikväll när knodden har somnat blir det nog Slumdog millionaire lr Slamdog som jag gärna säger. Hehe
Har hört att den ska vara bra, så vi får se.


Dagens Edvin outfit. 
Byxor och scarf fr. Åhlens och linnet fr. HM.


Så va Lördagen avkklarad.

Min Lördag:

• Blev en lång stödvila, säkert 2-3 timmar. Inte likt mig men fruktansvärt skönt.

• Åkte till Lindholms och kollade på några köksbord. Som det här:


Ganska fint, men inte riktigt säker än. Det va billigt iaf.

• Sen förbi mamma och hälsade på där ett tag. Johan lämnade ett par byxor som hon ska få sy upp. (Eftersom jag är tallanglös).



• Sen lagade Johan mat. Panerad rödspetta, kroketter, frysta grönsaker och en klick majjo. Inte så graciöst men väldigt gott.


• Sen promenad ner på stan och hyra film. Gick till hemmakväll, träffa Anna, kollade på alla marshaller, köpte mjölk och vandrade hem igen.

• Lagom till att vi kom hem hade Edvin somnat och soffan lockade. Idag blev det Pathology, en thriller som handlade om typ rättsläkare som mördar folk. Hyfsat bra, lite rå och lite konstig.

• Nu är det dags för sängen och förhoppningsvis en hel natts sömn. Snark snark snark...


Usch vilken natt.

Det började bra igår kväll. Edvin gick och la sig vid sju, vi kanske vid tio. Va så himla trötta.
Sen efter typ en timme vaknade Edvin och va förtvivlad över något. Mage, huvud, illamående lr nått. Han fick en alvedon för vi tyckte han va så varm. Men så fortsatte han så nästan hela natten. Bara skrek och skrek. Vid ett tiden satt vi oss i bilen och körde runt runt och lillen somnade. Kom hem la honom och sen började det om igen. Han ville inte sova själv heller, bara på nån av oss. Så nu sitter jag här trött som satan och Edvin har precis somnat om. Nu kanske man ska sikta på en stödvila. Men det är svårt att sova på dagen.




Dagens Edvin outfit. Jeans, stickad cardigan och en vit piké under.
Alla kläder kommer från hm

Fredagsmyyys ensamma.

Nu är det fredagsmys, men inte den vanliga med Sara och Daniel. Ikväll är vi själva. Vi bröt traditionen lr Johan gjorde. Han är så trött så han somnar säkert vid 9 som igår.
Iaf så brukar vi ha Fredagsmys jag, Johan, Edvin, Sara och Danne. Vi har kanske haft det femton veckor i rad. Och varje vecka sjunger vi: Nu är det fredagsmyyys osv.

Nu sitter jag och Johan här i soffan och ska välja nån film att se ikväll, men det verkar inte ha kommit ut nått nytt.

Jag och Paulina gick iaf ner på stan idag med barnen. Provade nya fiket mocca och det var hyfsat. 
Sen blev det mer fika hemma och barnen fick leka.

Sen dök Billy upp och fick kaffe resterna.

    


Morgonstund...

Vakna som vanligt vid sju, lr Edvin vakna som vanligt vid sju och tvingade mig att gå upp. Så nu har vi duschat och väntar på att Paulina (pullan) och Theodor ska komma och förgylla vår dag.



Dagens Edvin outfit = Snobbentröja med tillhörande snobbenridbyxor.


Tro det eller ej, men nu har jag en ny....

Nu är det höst och dags att blogga igen...
Idag har jag bara varit hemma faktist. Edvin va sjuk igår så jag tänkte att det kan vara bra att bara ta det lugnt.
Men vi fick besök som vanligt så det blev inte så lugnt. Först kom Emmy, Martin och Elin förbi på lite kaffe. Sen Edvins farmor Anneli och sen Anna. Och sen Johanna och Sara. Blev en del besök.

Nu är det äntligen lugnt här hemma. hehe
Edvin och Johan sover, så jag sitter här med tv dosan i högsta hugg och zappar bland alla onödiga kanaler.
Vi har skaffat comhem - The best a man can get. Inte för att det rimmar men det stämmer faktist. Typ 180 kanaler och däribland en massa sport. Tur att det finns en del tjejkanaler också.

         
Massa skratt i soffan idag. Johanna hade en korv innanför tröjan =D. Men Johan va mest bara trött efter att ha jobbat hela dagen och kvällen. Och less på oss gaphalsar antar jag.

 


♥Edvin♥ leker i leksakslådan.