Nu åker vi på fotbollscup i valbo. Hoppas ...

dsc00029 (MMS)

Nu åker vi på fotbollscup i valbo. Hoppas på lite bättre väder.


Semester?

Känner att bloggen inte är särskilt rolig just nu, men vi har tyvärr inget internet än. Vi verkar ha flyttat ut till boshen där inget mobilt bredband fungerar.

Nu har Johan iaf tapetserat klart vårat sovrum och vi har varit på minisemester till Kolmården med Billy, Anna, Matte, Sara och kidsen. Skönt att sova på hotell en natt och bara käka god utemat. hehe

Men nu är det dags att komma tillbaka till vardagen och ta tag i allt. Nu ska vi åka till Byggmax och fixa lite material, sen bär det nog av till Ikea så man får upp lite gardiner mm.

Ska försöka fixa ett internet så fort som möjligt så kommer det massor av bilder. =)

Inget nät!

Jag har inte fått igång internet än, men ska ner på stan nu och försöka byta operatör. Telia fungerade inte hos oss???
Vi va på Jula nyss och köpte verktyg, 2500:- gick kalaset på. Det är dyrt att ha hus,

Skriver troligen mer senare, om vi får igång det nya internet.

Hej hej!

Är hos mamma nu och betalar räkningar, förhoppningsvis får vi internet idag...Hoppas!

Sovrummet börjar snart bli klart så vi kan flytta upp sängen till dens riktiga plats, bara en fond som saknas. Men det verkar som om Kimland glömt att beställa den så det kan ju ta nån dag. Kommer nån bild när det är färdigt. =)

Om internet funkar ikväll så kommer det ett inlägg då också, men nu blir det ByggMax och fixa lite virke till Eddans rum....




BYE

Upptagen kvinna!

Blir inte mycket skrivande här nu och nog inte några dagar framöver. Vi har börjat flytta in massa kartonger och köpet blir av redan nu på Onsdag så vi har lite att göra.
Men sen så lovar jag att lägga upp bilder och bli lite bättre på uppdateringen.

Ha det bra så länge. =)

Snabbt...

Skriver en snabbis i pausen av filmen.
Vi fick nycklarna till huset idag...Jippie! Så vi har varit där och grejat lite, sen på eftermiddagen blev det bad på fjärran och nu sitter vi framför tv'n med en påse chips och dip till den. Ja, det ska va gött å leva!

Nu fortsätter filmen. ciao! 

Gårdagen och Dagen!

Jag tog med mig Billy till flügger igår för att hitta tapeter och till min förvåning såg jag att dom har ett lekrum...Superbra när man har stökiga barn med. =)
         

Igår kväll blev vi bjudna hem till familjen Westman där det blev grillning och alkohol för dom som kunde dricka...En sak jag verkligen saknar på sommaren är att kunna ta en öl, förra året så ammade jag så det blev bara nån enstaka och sommaren före va jag ju gravid med Edvin. Men det va trevligt ändå, barnen lekte och vi fick jättegod mat.
                                       
         



Det blev utgång för grabbarna och jag åkte hem med Edvin som var i stort behov av sömn, stackarn höll ut ända till tio.

Johan skulle gått upp med Edvin imorse, men efter gårdagen förstod jag att det antagligen aldrig skulle hända. haha
Så jag och Eddie gick upp 07.30 och Billy ringde vid 9 så vi åkte och hämtade honom, köpte toast och kaffe på McD och åkte hem till mamma och satt oss. Sen fick vi för oss att göra en tripp till moster Inger i Trödje som bjöd på fika och lek med Edvin.
Tror att jag smällt i mig 4 glassar idag, här äter vi en hos moster Inger:


På vägen hem åkte vi in på en loppis och jag fick med mig några fynd till huset, sen har vi varit och kikat på (kanske) vår blivande katt, va förbi huset, kollat på Criminal Minds och nu har jag hamnat här.

Vill inte verka som en nörd, men nu är det snart dags för mig att gå till sängs. ;) God Natt


KlumpJohan

Imorse blev det morgondopp på fjärran sen åkte vi vidare till Sandviken och Treborsturangen och käka lunch med Johan som är där och jobbar.


Gick ganska bra att hitta dit, men jag trodde typ 5 gånger att jag hade kört fel men mitt lokalsinne verkar sitta på rätt plats. Anledningen till att vi va tvugna att åka till Sandviken va att puckoJohan lånade Hildas bil igår och skulle lämna hennes bilnycklar på fläkten imorse.
När jag gick upp och skulle ta nycklarna så såg jag vilken liten nyckel Hilda hade och skrattade för mig själv och när jag skulle sätta på nyckeln på min knippa så ser jag att jag har en likadan. Han hade råkat lämna cykelnyckeln istället,haha.

    


Edvin tycker att jag ska skynda mig så vi ...

dsc00001 (MMS)

Edvin tycker att jag ska skynda mig så vi kan åka och bada. =)


Utvilad

Edvin ligger fortfarande och sover men jag kände mig så pigg när Johan gick till jobbet så jag gick upp, är nog som det heter helt utvilad.
Igår blev det bara slapp hos mamma, satt och solade lite där medans Eddie sov middag.

Idag vet jag inte alls vad som händer, funderar på att åka till flügger och kika på tapeter till nya huset. Men det orkar jag nog bara om jag har någon med mig lr om mamma tar Edvin. Lite jobbigt att ha honom springandes där medans man ska kika.  Nån som har något annat förslag????

Idag är sista jobbdagen för Johan sen har han fyra veckors semester/pappadagar, ska bli såååååå skönt att få lite avlastning med Edvin. Min rygg börjar verkligen säga ifrån nu. Men det blir nog en hel del timmar som kommer spenderas i huset också och jag antar att man kommer slita ut sig då.


Prommis, sol och bad - vilken dag!

Sitter i Bovik och solar med Edvins farmor medans han sover middag. Idag va det skönare väder, inte lika varmt och lite mer blåst. Skönt att få lite avlastning ;)

Vi tog en halvlångprommis för ett tag sen, vilka hurtbullar va?
Och fick besked om att min sjukskrivning har gått igenom idag också, jätteskönt! Snart rullar pengarna in.

Jaja, nu ska vi packa ihop innan Eddan vaknar så att vi kan gå ner till badstranden en sväng, skönt att ha ledigt hela sommaren, men det kan bli lite långtråkigt om man inte fixar saker att göra hela tiden.


Blandad kompott

God Morgon!
Jag va satans trött när Edvin klockan ringde imorse, fast vi har det ganska bra nu. Edvin går inte upp förrän 7-8 så jag ska inte klaga. Jag antar att graviditeten gör sitt nu så här närmare slutet och att det är därför man blir trött.

  •  Första dagen for din senaste mens var 02-Dec-2009
  •  Ditt förlossningsdatum är beräknat till: 09-Sep-2010 (Jungfruns tecken)
  •  Du är gravid i vecka 31+5 (läs mer).
  •  Bebisen väger c:a 1951 gram. *
  •  Bebisen är c:a 43.9 cm från hjässa till fot. *
  •  Du har klarat av 79% av graviditeten.
  •  Du har 57 dagar till förlossningen.
  •  Din första trimester varar från 02-Dec-2009 till 02-Mar-2010
  •  Din andra trimester varar från 03-Mar-2010 till 01-Jun-2010
  •  Din tredje trimester varar från 02-Jun-2010 till 09-Sep-2010



    Förresten så får jag behålla min heltid på Statoil,
    för er som jag har pratat om nedskärningarna med. Chefen ringde igår och sa att det inte blir några förändringar för min del så det är ju superskönt nu när vi köpt hus och allt.
  • Idag blir det nog Furuvik och bada, kanske kika lite på djuren också. Beror på om jag orkar gå runt i den här värmen. Självklart ska det bli den varmaste sommaren på 14 år bara för att jag är gravid. (Läste på en annans blogg)


    Från idag...



















    Jag glömde knäppa kort på huset, men på Måndag nästa vecka skulle vi få nycklarna så att vi kan börja rusta lite i förväg, ¨så då ska jag försöka komma ihåg. =)

    Hustitt

    Nu inväntas Edvins barnvakter Hilda och Emmy sen ska jag, Johan och Lasse åka till huset och träffa dom gamla husägarna så dom kan förklara allting för oss.
    Eftersom vi aldrig har bott i hus så kan det va bra att bli lite uppdaterade på allt från vattenpump till vedspis.

    Ska försöka komma ihåg att knäppa kort på huset så ni får se det...=)

    Suuuurt sa räven!

    Försäkringskassan verkar göra allt för att man ska bli utan pengar, förhoppningsvis så löser sig allt nu efter ännu ett besök hos läkaren. Skickade in sjukskrivningspapperen 2/6 och är fortfarande utan pengar, tack och lov för skatteåterbäringen. hehe

    Håller på med lunch till mig och Edvin för tillfället, bara falukorv och makaroner men det duger bra en varm dag som denna. Får nog bli glass till efterrätt.


    En tistel...

    till dig som inte håller ditt ord, jag frågar sällan efter något och när jag väl gör det så kan du inte ens ringa själv och berätta att du inte ska hjälpa till lr hade du tänk ringa en timme före hjälpen behövdes?

    Jag fattar inte ens varför jag bryr mig... Det hör ju inte till det vanligaste att du hör av dig. Men det går bra att ta emot hjälp och tjänster själv? Tror inte jag lr Johan sagt nej nån gång...
    Det här va viktigt för mig även fast det inte verkar vara nått som du bryr dig om!

    Aja, nu har jag fått ur mig lite irritation. Kanske man sover bättre lr vad säger ni?


    Mycke mycke mycke...

    att göra. =)

    Idag har Edvin fått tillbringa hela dagen hos Farmor och Janne medans jag och Johan har stått inne i värmen och packat så mycket vi bara kan. Gäller att passa på när man har barnpassning för när Edvin är hemma åker det mesta som plockas i ur lika fort igen.

    Just nu lever vi i ett kaos här hemma, men det är det värt. Ska och kika på huset imorgon med ägarna så att dom kan visa hur allt fungerar och så att vi kan mäta och räkna lite.

    Så här ser delar av vårat hem ut för tillfället...


    Men Edvin verkar mest tycka att det är roligt.
        

    När vi skulle ut till Bovik för att hämta hem Edvin igen så såg vi dom här sötnosarna vid jobbet. En mamma och hennes tre kid. Tror inte att det är så vanlligt att dom får tre ungar. Men det va synd om mamman för hon haltade ganska grovt på ena benet. Hoppas allt gåt bra ändå! 


    Nu ska jag joina Johan i soffan och kika lite på fotbollen jag med tror ja...

    Och och

    och nu en kväll på stan med tjejerna.....

    Dagen....

    spenderades först på fjärran och sen åkte vi vidare till Bovik och hälsade på. Nu på kvällen har vi varit hem till Paulina som fyller år idag....GRATTIS!

    Bilder från fjärran:


    Jättemagen och lilla Edvin... =)



    Testar nya kameran!

    Åkte upp till macken imorse för personalmöte, helt ovetande om vad som skulle sägas. Och jag kan bara säga att det blev en ordentlig chock för hela stabet. Den som lever får se vad som kommer hända!!! Tråkigt va det iaf!

    Blir inte mer skrivet idag...fyller ut med massa nya bilder. (Har testat en del funktioner på nya kameran)




    Vad är det för en dag?

    Är det en vanlig dag?
    Nej, det är ingen vanlig dag för det är MIN födelsedag Hurra Hurra Hurra!
    haha lite självgod va?

    Har redan fått en present av Älsklingen och mamma och Lasse...EN NY KAMERA!!!
    Supersnygg lr hur?


    Knäppte några kort med Fisheye temat









    Edvin kör raggarbil.

    dsc00651 (MMS)

    Edvin kör raggarbil.


    Lördagen...

    Gud så varmt det va igår, kändes som en bastu utomhus.
    Igår va sista dagen i Bovik, så på morgonen när vi vaknade (Hilda och Viktor va också där) så städade jag upp lite, sen blev det bad på på Boviksstranden där vi såg en snok simma förbi. Läskigt!

    Sen åkte vi tillbaka till huset och Anneli och Janne kom hem.
    Jag fick en parfym DKNY apple och Johan fick alkohol, inte hade vi räknat med några presenter eller. Vi tänkte bara att det skulle vara skönt att bo i ett hus en vecka.

    Sen åkte vi vidare med våran fullpackade bil till spiltan där vi tog en låååååång lunch med Hilda och Viktor. Och efter det blev det en stödvila på soffan med Edvin.

    Lördagskvällen spenderades med en cruise på stan, en mcflurry hos mamma, en titt på nya huset och storhandling på ICA Maxi precis innan stängning. haha
    Ibland känner man bara för att göra allt och ingenting!

    Nu blir det frukost och sen ska jag skjutsa broder till Stråtjära och hämta tant Anna.


                                                                                                                   xoxo


    Tar en cruise på stan och kikar på folk. =)

    dsc00647 (MMS)

    Tar en cruise på stan och kikar på folk. =)


    GrillFredag!

    Är inne i stan en sväng och handlar, ska ut till Bovik nu igen. Ikväll blir det grillning med trevligt sällskap av Hilda, Viktor, Nicco, Paulina och kidsen.
    Edvins pool är nyfylld och rengjord av pappsen, så det blir nog bada för ungarna i eftermiddag, kanske även för mig om det fortsätter vara så här varmt.

    Har köpt 2kg Viltfångad lax att grilla...mmm. Vet inte ens om jag får käka sånt, men det gör det samma... Jag kommer äta ändå!!!!!!! =)

    Imorgon flyttar vi hem igen och då har vi en del att göra inför flytten. Mycke samtal som ska ringas och mycket som ska ordnas, samt förbereda Edvins dagispärm och packa min/bebisens bb väska och en väska till Edvin som står redo.
    Alltså jag ska inte göra det nu i helgen, men det måste nog göras innan vi flyttar om jag ska ha nån koll på vart grejerna finns.

    Just det på Måndag är det ju nån (JAG) om fyller år också...!